De engste clown uit de filmgeschiedenis is terug: dit zijn de eerste beelden van de remake van It

Foto: Warner Bros., New Line Cinema

Begin jaren negentig hield Pennywise heel wat kinderen ’s nachts wakker. En het ziet ernaar uit dat de moordende clown nu terug is. Enger dan ooit.

Dit jaar mogen we ons namelijk nog aan een remake van de iconische horrorfilm verwachten. Afgelopen weekend zagen de bezoekers van SXSW Conference & Festivals de moordende clown voor het eerst opnieuw in actie in de nieuwe trailer.

Hoewel op het internet nog geen bewegende beelden zijn opgedoken van Pennywise anno 2017, wordt de enge trailer wel omschreven door Trace Thurman op de website Bloody Disgusting. Zij was aanwezig tijdens de eerste vertoning en was getuige van een “bomvolle zaal vol schreeuwende mensen”. Aan de eerste foto’s te zien, is dat niet zo verwonderlijk.

In de originele versie van It - die uitkwam in 1990 - vertolkte acteur Tim Curry de rol van de moordende clown Pennywise. Nu zal Bill Skarsgard die taak op zich nemen. Regisseur Andrés Muschietti reserveerde ook een plaatsje voor de jonge Finn Wolfhard, bekend van de serie Stranger Things.

De film zal op 8 september uitkomen in de Amerikaanse bioscopen.

 

 

 

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees