Celebs

Meer details over nieuwe lief van Nathalie Meskens

Meer details over nieuwe lief van Nathalie Meskens

Foto: Carlo Coppejans

Sinds Nathalie Meskens en Jeroen Van Dyck uit elkaar zijn, gaan er volop geruchten over het liefdesleven van de populaire actrice. Zo was er die onbekende man, met wie ze nieuwjaar vierde in Gambia. Volgens het blad TV-Familie zou het gaan om Nadim, een Libanese diamantair die in Antwerpen werkt.

"Nadim behoort tot een rijke, Libanese familie die gerespecteerd wordt in de diamantwereld", zegt een bron uit de entourage van het koppel aan TV-Familie. "Hij is geboren in Afrika, maar woont al enkele jaren in ons land. Hij is hier goed ingeburgerd en heeft aan de Antwerp Business School gestudeerd. Ja, de jongen heeft ambitie".

Nadim en Nathalie zouden elkaar leren kennen hebben op het Antwerpse Zuid, waar ze allebei geregeld uitgaan en waar ook Nathalies restaurant Yam Thai is. Ze zouden geregeld samen gespot worden en Nadim kwam ook met haar mee naar de première van haar nieuwe film 'Allemaal Familie'. Al bleef hij daar liever uit de schijnwerpers. "Nadim is die avond zo geschrokken van de media-aandacht dat hij zich voorlopig op de achtergrond wenst te houden. Hij heeft zijn Facebookpagina ook afgesloten, een duidelijk teken dat hij onder de radar wenst te blijven", klinkt het. 

 

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees