Mode

Megan Fox toont zich van meest sexy kant voor eigen lingerielijn

Video: Vimeo

Amerikaans topmodel en actrice Megan Fox heeft zich nog eens van haar mooiste kant laten zien. In een recent opgedoken reclamespot steelt ze op betoverende wijze de show om haar nieuwste lingeriecampagne onder de aandacht te brengen. Daarvoor werkte ze samen met het lingeriebedrijf Frederick’s of Hollywood.

Fox was al mede-eigenaar, designer en ambassadeur van het bedrijf, maar dit is de eerste maal dat ze ook als gezicht dient van het merk. Een keuze die alvast door vele kijklustigen wordt gesmaakt. Rode lippen, uitdagende poses en sexy lingerie: meer heeft ze niet nodig om haar status van sekssymbool alle eer aan te doen. Opvallend, aangezien ze nog maar sinds augustus vorig jaar beviel van haar derde kind.

Het 30-jarige model liet aan V magazine weten erg blij te zijn dat ze zelf alle touwtjes in handen heeft. “Ik ga de focus niet leggen op het designen van stukken die mannen aantrekkelijk vinden”, aldus Fox. “Ik wil daarentegen stukken maken waarin een vrouw zich echt sexy voelt. Samen met Frederick’s wil ik vrouwen de kracht geven om zich zowel goed te voelen als er goed uit te zien.” De lancering van de lingerielijn staat gepland voor de lente van dit jaar.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees