Celebs

Prins William amuseert zich met topless model

De Britse prins William (34) heeft tijdens een skibreak in het Zwitserse Verbier geluncht met het Australische model Sophie Taylor. De 24-jarige blondine heeft al enkele naaktshoots achter de rug en zou het volgens de Britse tabloids - en bij uitbreiding de wereldpers - wel erg goed kunnen vinden met de royal.

Prins William lunchte in Zwitserland met Sophie, een knappe blondine die in een nachtclub werkt en niet te verlegen is om voor magazines uit de kleren te gaan. De twee werden samen gezien en gefotgrafeerd toen ze elkaar een high five gaven. Later op de avond gingen ze samen uit. Moet Kate Middleton zich zorgen beginnen maken? Enkele tabloids interpreteren het handgebaar als geflirt en schrijven dat de royal aangeschoten was. “Als ik Kate was, dan zou ik niet blij zijn als ik zie hoe mijn man zich laat gaan met een beeldmooi meisje”, schrijft The Sun.

“Geen reden tot paniek”, aldus een bron aan Us Weekly. “Kate was op de hoogte van prins Wiliam zijn trip. De vakantie was al lang gepland en hij keek er enorm naar uit. Elke vader moet toch eens ontstressen. Hij maakte heel veel, maar totaal onschuldig, plezier.” Ook volgens The Daily Mail is er niets aan de hand omdat de vrienden van de prins en het lief van Sophie, Aaron Goodfellow, erbij waren tijdens de lunch in bergrestaurant La Vache. De redactie polste - voor alle zekerheid - bij Glen Krohn, een van de fotografen die al met haar werkte. Hij beschrijft het model als een spontane meid. “Ze is fantastisch en staat met haar voetjes op de grond. Ze blijft altijd zichzelf en ik denk niet dat ze ooit eerder iemand van de koninklijke familie heeft ontmoet”, klinkt het.

 

Eén ding is zeker: de prins had het naar zijn zin op zijn skitrip, terwijl vrouwlief en kinderen thuis waren. Dat bewijst ook een filmpje van een dansende William dat op het internet circuleert . Hij laat zich in een club helemaal gaan op ‘I Got 5 on It’ van Luniz. In de discotheek vertoefde hij in het gezelschap van zijn vrienden en Sophie en haar partner. Die laatste liet aan de pers weten dat de prins ‘een fijne kerel is’. Voor Sophie eindigde de wilde avond in mineur - ze raakte haar gsm kwijt en plaatste een zoekertje op de Facebookpagina van het populaire skioord.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees