Celebs

Ophef over toplessfoto 17-jarige dochter Johnny Depp

Ophef over toplessfoto 17-jarige dochter Johnny Depp

Foto: Photo News

Een foto voor een modeblad waarvoor Lily-Rose Depp, dochter van Vanessa Paradis en Johnny Depp, topless poseert, wordt niet door iedereen goed ontvangen.

Paradis en Depp hielden hun kinderen lang uit de schijnwerpers, maar hun oudste dochter Lily-Rose treedt sinds haar vijftiende in de voetsporen van beide ouders en probeert het zowel als model als actrice. En met succes, want naast een paar mooie acteerrollen, liep ze ook al op de catwalk voor Chanel.

Haar laatste wapenfeit is een modeshoot voor Vogue Italy, waarbij de 17-jarige Depp ook topless poseerde voor fotograaf Tom Munro. Maar toen Depp de foto deelde op Instagram zorgde dat voor heel wat kritiek: velen vinden het niet kunnen dat een minderjarige naakt poseert. Het jonge model verwijderde de foto, fotograaf Munro niet.

Heel wat criticasters vragen zich af waarom haar ouders toestemming gaven voor deze foto, maar herinneren zich misschien niet dat Vanessa Paradis zelf haar kleren uittrok in haar eerste film Noce blanche, toen ze amper zestien jaar oud was.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees