Celebs

Halfzusje Kim Kardashian beroofd van 200.000 dollar aan juwelen

Halfzusje Kim Kardashian beroofd van 200.000 dollar aan juwelen

Foto: pn

Een half jaar nadat Kim Kardashian in Parijs het slachtoffer werd van een gewapende overval, waarbij voor tien miljoen dollar aan juwelen gestolen werden, is nu ook haar halfzus Kendall Jenner beroofd. Inbrekers zouden voor 200.000 dollar (186.000 euro) aan juwelen buitgemaakt hebben, meldt showbizzsite TMZ.

Volgens politiebronnen was Kendall niet thuis vanaf de middag tot acht uur 's avonds. Ze had niet meteen in de gaten dat er iets mis was. Pas toen ze iets na middernacht ging slapen, merkte ze dat er juwelen weg waren en belde ze de politie. Volgens TMZ zou de politie nog geen verdachten hebben, maar er zijn wel aanwijzingen dat de inbrekers hulp van binnenuit kregen. Er zouden geen sporen zijn van inbraak en de inbrekers zouden precies geweten hebben waar ze haar juwelen bewaarde. 

Jenner is het meest recente slachtoffer in een reeks van inbraken in Los Angeles: ook zangeres Alanis Morissette, hondenfluisteraar Cesar Millan en basketcoach Derek Fisher werden de afgelopen weken het slachtoffer van inbrekers. 

 

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees