Celebs

Zo rijk worden de Kardashians met hun posts op social media

Zo rijk worden de Kardashians met hun posts op social media

Foto: Instagram

Merken en bedrijven zijn bereid om de Kardashians gigantisch veel geld te betalen in ruil voor een fotootje met hun product. Kim, Khloé en Kourtney verdienen tot 25% van hun inkomen met hun posts op Instagram, schrijft het Amerikaanse weekblad US Weekly.

Volgens Michael Heller, CEO van het digitale marketingbedrijf Talent Resources en de man die veel van de marketingdeals op social media regelt, verdienen de Kardashians met likes op gesponsorde posts tot 25% van hun totale inkomen. 

Met haar 95 miljoen volgers en dus een pak potentiële likers en klanten, is Kim Kardashian (36) het meest begeerd. Bedrijven betalen tot wel een half miljoen dollar voor een online promotiecampagne door Kim Kardashian. Khloe (32) and Kourtney (37) kunnen tot 250 000 dollar verdienen met een goed gesponsorde campagne op Instagram. 

"Producten voor gewichtsverlies, zoals een bepaalde groene thee of toestellen om de buikspieren te trainen zijn vrijwel meteen uitverkocht als ze opduiken in een van de Instagramposts van de zusjes", vertelt de digitale strateeg . 

"De Kardashians werken alleen met merken en bedrijven die passen bij hun lifestyle", zegt Heller nog. En de Kardashians zijn intussen zo beroemd dat ze de luxe hebben om nee te zeggen tegen merken of producten waar ze niet helemaal achterstaan. 

 

 

NYFW here we come!!! Thank you @jetluxlife!!! #jetluxlife??

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

 

 

 

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees