Celebs

Gluren bij BV's: Rani De Coninck zet de bloemetjes buiten

Gluren bij BV's: Rani De Coninck zet de bloemetjes buiten

Foto: pn

De afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op de Instagram, die we graag even voor je bundelen.

Natalia verloor enkele weken geleden haar kat, maar heeft nog een ander huisdier: Shaquille. "Zo blij dat ik deze nog heb", schrijft ze bij de foto.


Als de zon van de partij is, kan je Olga Leyers niet binnen houden. "Suns out, guns out", staat er bij haar kiekje vanop een terrasje.


Kurt Rogiers was jarig en 'Familie'-collega Roel Vanderstukken plaatste een foto van een leuk moment met een fles gin op de set op Instagram. "Werken op je verjaardag is nooit leuk, maar Kroost nv zorgde ervoor dat Kurt zijn Els(a) toch dicht bij zich had vandaag. Proficiat maestro!"


Nog een andere 'Familie'-acteur Jef De Smedt, in de soap bekend als Jan, ging eerder deze week al eens met de fiets naar het werk.Op vrijdag 17 maart is het pyjamadag en Peter Van de Veire doet mee.


De lente is in het land en Rani De Coninck profiteert ervan. "Goeiemorgen deze morgen! Dat ik hier al flink de bloemetjes aan het buitenzetten ben", schrijft ze bij een foto van een boeket bloemen en haar legging met bloemenpatroon.


Tanja Dexters haalde de prinses in zich naar boven op de avant première van 'Beauty and the Beast' in Brussel en poseert in een bombastische jurk. "I let her go because I love her", schrijft ze bij een foto van de roos uit de film.


Ook Gilles Van Bouwel, die bijna zijn mol-opvolger kent, had zijn momentje met de roos. "Ik voelde me even weer vier jaar oud", schreef hij erbij.


Lize uit 'Temptation Island' doet van poseren op haar Instagram in haar nieuwste lentekleren.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees