Hookrock heeft nieuwe locatie en maakt zijn volledig programma bekend

Hookrock heeft nieuwe locatie en maakt zijn volledig programma bekend

Foto: Hookrock

Diepenbeek -

Hookrock heeft een nieuwe locatie. Het Diepenbeekse festival zal plaatsvinden in OC Rooierheide en niet in de Lutselusstraat, zoals vorig jaar. “De nieuwe zaal en aangrenzende weide zullen zonder meer door de organisatie als de gezellige festivalruimte worden aangekleed zoals we die van Hookrock kennen”, verzekert de organisator, die ook nog zijn volledige programma bekendmaakt.

“Het is moeilijk om voor iedereen goed te doen. Daarom besloot het uitvoerend comité van Hookrock om het festival terug te laten plaatsvinden in het eerste weekend van juli, meer bepaald op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli. Op vrijdag gaan de versterkers open om 19u en op zaterdag zullen we de decibelgrens teisteren vanaf 14u. Be there and beware”, klinkt het.

Het programma ziet er als volgt uit, voor vrijdag: Bluebird, The Liberators, Ana Popovic en Cosmo’s Foger-T. Zaterdag: Helix Electrix, Mike’s Electric Mud, Robbert Fossen & Peter Struijk Band, The LeRoi Brothers, Toronzo Cannon & Band, Imperial Crowns en Doghouse Sam Blues Revue feat. Stef Paglia.

Meer info via www.hookrock.be.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S