Celebs

Deze zangeres kreeg vier kinderen en poseert nu trots met haar platte buik

Deze zangeres kreeg vier kinderen en poseert nu trots met haar platte buik

Natasha Hamilton is de troste mama van vier schattige kinderen, maar ze laat ook graag zien hoe haar buik er nu uitziet. De 34-jarige Atomic Kitten-zangeres plaatste een foto in haar pikante lingerie om met de wereld te delen dat ze opnieuw in topvorm is. “Allemaal het gevolg van hard werken in de fitness!” zegt ze enthousiast.

Natasha Hamilton heeft al vier kinderen. Josh (14), harry (12), Alfie (6) en Ella (2) hebben allemaal negen maanden in haar bolle buik doorgebracht, maar nu is daar niets meer van te zien. De ‘Eternal Flame’-zangeres is opnieuw even smal als ze er voor het krijgen van haar kinderen uitzag. “Omdat ik dat zelf wil, en omdat ik fier mag zijn.”

Dat ging niet vanzelf. De ster bracht uren door in de fitness. “Dit had ik nooit kunnen doen zonder tijd en toewijding, maar het kan dus!” zegt ze om alle moeders onder haar fans een hart onder de riem te zetten. Naar eigen zeggen had ze een perfecte motivatie om er opnieuw zoals voor haar zwangerschappen te willen uitzien: de nieuwe tour voor Atomic Kitten. “Nu kijk ik nog meer uit naar de zomer.” De hashtags die ze toevoegde spraken voor zich #fitgirls #stronggirls.

Heel wat van haar fans waren vol lof. “Veel vrouwen zonder kinderen zouden heel fier zijn als ze er zo zouden uitzien, laat staan met kinderen. Ik vind het geweldig dat je zegt dat we het kunnen bereiken met gezond fitnessen en niet door onszelf uit te hongeren.” Volgens hen is Natasha een echte inspiratie.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees