Elf jaar na bijna fatale crash

Richard Hammond opnieuw gewond tijdens opnames ‘The Grand Tour’

Richard Hammond opnieuw gewond tijdens opnames ‘The Grand Tour’

Foto: EPA

Voormalig ‘Top Gear’-presentator Richard Hammond is gewond geraakt tijdens de opnames van ‘The Grand Tour’, het autoprogramma van Amazon. De 47-jarige Hammond crashte in het Afrikaanse Mozambique met zijn motor en stootte daarbij zijn hoofd. “Het zag er niet goed uit”, aldus medepresentator Jeremy Clarkson.

Volgens The Sun reed Hammond “redelijk snel” toen hij plots van zijn motor viel en met zijn hoofd tegen de grond stootte. De 47-jarige presentator lag een tijdlang bewusteloos op een afgelegen weg in Mozambique, kilometers verwijderd van een ziekenhuis. “Hij heeft zichzelf echt pijn gedaan”, aldus medepresentator Jeremy Clarkson. “Maar ons team, wij doen geen ziekenhuizen.”

Elf jaar geleden raakte Hammond ook al eens zwaargewond tijdens de opnames van ‘Top Gear’. Bij een poging om het snelheidsrecord op land te breken in september 2006 crashte hij met een snelheid van meer dan 463 kilometer per uur. De vader van twee lag twee weken in coma na de crash en liep blijvende hersenschade op.

 
Corrigeer

IN HET NIEUWS

Meest Gelezen

Abonneevoordeel

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees