Kris van Clouseau presenteert ‘Zot Gedraaid’

Kris Wauters krijgt eigen radioprogramma op Joe

Kris Wauters krijgt eigen radioprogramma op Joe

Foto: Dick Demey

Kris Wauters zal vanaf 22 april zijn eigen radioprogramma krijgen op Joe. Elke zaterdag van 10.00 tot 12.00 zal hij te horen zijn in ‘Zot Gedraaid’. In het programma zal hij praten met bekende Vlamingen over muziek die hen beïnvloedt.

Eerder was Kris Wauters al te zien als jurylid in ‘The Band’, en zaterdag zal Kris voor het eerst een radioprogramma presenteren op Joe. Zijn programma ‘Zot Gedraaid’ wordt een soort playlist van het leven van zijn gasten. Welke muziek heeft hen beïnvloed en zijn er nummers die voor grote emoties zorgen, zijn enkele vragen die Kris zo wil beantwoorden. Elke zaterdag krijgt hij een andere gast over de vloer. Onder andere Tom Waes en Tia Hellebaut zullen bij hem langskomen.

Vanochtend wilden Sven Ornelis en Anke Buckinx hun nieuwe collega Kris even bellen om hem te feliciteren, maar Kris was onbereikbaar. Ze hebben daarna maar gebeld naar broerlief Koen. “Het is echt niet van zijn gewoonte om zijn telefoon niet op te nemen”, zegt Koen lachend. “Geeft hem een beetje respijt hé. Hij heeft me in ieder geval met heel veel enthousiasme verteld over zijn nieuw radioprogramma”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees