Mama

Tand van meisje valt in gootsteen, maar ze schrijft toch schattig briefje aan de tandenfee

Tand van meisje valt in gootsteen, maar ze schrijft toch schattig briefje aan de tandenfee

Foto: Shutterstock

Chloe Booth uit het Schotse Glasgow was even paniek toen haar wiebelende melktand in de gootsteen viel. Want hoe moest ze aan de tandenfee uitleggen dat hij niet onder haar hoofdkussen lag? Het achtjarige meisje deed een poging, met dit schattige briefje als resultaat.

Vrijdag 10 maart: de kleine Chloe was op school en haar tand viel eruit, recht in de gootsteen. Het meisje zou hem aanvankelijk onder haar hoofdkussen leggen om een extra zakcentje te krijgen van de tandenfee, maar schreef gezien de omstandigheden een briefje met excuses.

“Hallo tandenfee. Het spijt me, maar ik heb heen tand voor je. Hij stond heel los en mijn leraar zei dat ik het bloed uit mijn mond moest gaan spuwen. Helaas kwam mijn tand mee en verdween hij in de gootsteen. Ik heb dus niets voor je, maar schrijf je dit briefje omdat je maar in mijn mond moet kijken als je me niet gelooft”, schreef het meisje. Op haar brief tekende ze ook nog een tand, een fee en schreef ze ‘sorry’ in drukletters.

De mama van Chloe, Kristin, vond het briefje en begon te lachen. “Ik lachte me kapot toen ik zag wat ze had geschreven. Vooral het laatste zinnetje is grappig”, klinkt het in de Britse krant Metro. Eind goed al goed: het meisje kreeg haar extra zakcentje en een brief van de ‘fee’. “Bedankt voor je mooie brief. Maak je geen zorgen over de verloren tand. Hier heb je 2,50 euro van mij. Getekend, de tandenfee”, staat er te lezen.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees