VIDEO. Drie dagen werk en honderden kilometers gereden: deze kerel liet de droom van zijn lief in vervulling gaan

Landen -

“Voor de liefde van mijn leven had ik dit wel over”, klinkt het bij een dolgelukkige Sam Van Hool (21). De jongeman doorkruiste drie dagen lang het hele land en moest drie keer tanken om de droom van zijn lief in vervulling te laten gaan. Maar: missie geslaagd. Sam won een wedstrijd van radiozender MNM, waardoor zijn lief op 5 april haar grote idool Ed Sheeran zal ontmoeten.

Dat popster Ed Sheeran, die menig vrouwenhart sneller doet slaan, op woensdag 5 april in het sportpaleis staat, is geen geheim. Het concert was meteen helemaal uitverkocht, met heel wat teleurgestelde fans tot gevolg.

Radiozender MNM lanceerde daarop de wedstrijd #MetSheeran. Fans die op een creatieve manier de nationale pers haalden met de hashtag #MetSheeran, maakten kans op een intieme sessie en een meet & greet met hun idool: popster Ed Sheeran.

Honderden kilometers gereden

Een van de winnaars is dus de 21-jarige Sam Van Hool uit Landen. De jongeman doorkruiste het hele land en maakte een collage met tientallen foto’s. Hij fotografeerde zichzelf telkens voor een kasteel (naar aanleiding van de hit ‘Castle on the hill’) met een letter die samen de zin worden: “Ed Sheeran, my girlfriend really wants to meet you”.

Het kostte Sam drie volle dagen en drie volle brandstoftanks om alle foto’s te verzamelen, maar het was het meer dan waard. Sam kreeg maandagochtend telefoon tijdens de Grote Peter Van de Veire Ochtendshow en won een van de duotickets.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees