Jongen (6) wil zo graag Royal Guard worden dat hij een brief stuurt naar de Queen. En hij krijgt nog antwoord ook

Jongen (6) wil zo graag Royal Guard worden dat hij een brief stuurt naar de Queen. En hij krijgt nog antwoord ook

Foto: Millionstock.com / Shutterstock.com

Sinds de viering van de negentigste verjaardag van Queen Elizabeth II is de zesjarige George Mearing uit het Engelse plaatsje Basingstoke verzot op het koningshuis. Zijn grote droom is om ooit deel uit te maken van de Queen’s Guard. Daarom schreef hij zelf een briefje naar de koningin. En onlangs kreeg hij daar antwoord op.

De jongen houdt ervan om zich te verkleden in het traditionele uniform van een Royal Guard. Hij hoopt dan ook ooit een soldaat van de koningin te worden. En dat wou hij haar graag zelf laten weten.

“Ik heb al veel geleerd over het koningshuis en uw soldaten”, pende hij neer. “Mijn mama en ik zijn al vaak naar Windsor Castle geweest. Ik verkleed me graag als soldaat. Het zou me heel gelukkig maken om een brief van u te mogen ontvangen.”

Toen dat ook effectief gebeurde, was zijn familie ongelooflijk verrast. “Toen George de brief zag, klaarde zijn gezichtje helemaal op”, zegt mama Helen (34). “Ik had nooit verwacht dat hij een antwoord zou krijgen. Het was echt een aangename verrassing voor hem om een gepersonaliseerde brief te krijgen.”

In de brief stond dat de Queen helaas niet zelf kon antwoorden, maar dat ze ontzettend blij was om te horen dat George zo geïnteresseerd was in het koningshuis en de Royal Guards. Hij ontving ook nog enkele brochures met informatie over de soldaten.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees