VOETBAL 1STE PROVINCIALE - Klaas Dillens VK Liedekerke

“We wonnen wel op een diefje”

“We wonnen wel  op een diefje”

Klaas Dillens Foto: dsj

Liedekerke -

De Liedekerkse spelverdeler Klaas Dillens zorgde via een vrijschop even voor gevaar, maar dat bleek één van de zeldzame bezoekende dreigingen op bezoek bij Crossing Schaarbeek.

Toch trok Dillens samen met de maats met de volle buit huiswaarts, waardoor de Heuvelkouterploeg nu aan de poort staat van de linkerkolom van het klassement.

“We worden niet langer meer onderschat, want we zijn aan een opmars bezig. We wonnen wel op een diefje op Crossing, maar dat hoort bij het voetbal. In de eerste competitiemaanden hadden we deze wedstrijd haast zeker verloren.”

“We toonden evenwel karakter, al liepen we met vlagen achter een ongrijpbare bal aan tegen de technisch superieure Brusselaars. We waren ontzettend blij dat we de slotfase ingingen met een brilscore. Ik tilde een vrijschop een metertje over.”

“Dichter bij de doelmond kwamen we in feite niet, tot Verhavert en Desaegher uit de enige echte Liedekerkse kans prompt de winnende treffer puurden. In de laatste zeven wedstrijden hielden we liefst zes keer de nul. Dat schenkt uiteraard vertrouwen.”

“We blijken steeds efficiënter en lieten nu negen op negen optekenen. Onze ambitie brandt heviger dan ooit om via een sterk seizoenslot een moeilijk seizoen verder op te poetsen. Zelfs de top vijf is niet onbereikbaar meer. Naar volgend seizoen toe laat ik alle pistes nog open. Ik voel me nog steeds goed in Liedekerke, maar ook andere teams betoonden interesse.”

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio