Rock Herk lost eerste namen voor 35ste editie

Rock Herk lost eerste namen voor 35ste editie

Dinosaur Jr. staat deze zomer op de 35ste editie van Rock Herk. Foto: if

Herk-de-Stad -

De oordopjes mogen stilaan afgestoft: Rock Herk heeft immers de eerste namen voor zijn 35ste editie gelost. Met Blackbox Revelation en Dinosaur Jr. wordt ingezet op het betere gitaarwerk. Ook Channel Zero en Booka Shade zullen op 14 en 15 juli naar Herk-de-Stad afzakken.

Terwijl Black Box Revelation het rock-'n-rollgehalte op peil houdt, zullen de Amerikanen van Dinosaur Jr. weer hun best doen om de decibelmeter aan gort te spelen. Mocht u bij die namen een déjà vu krijgen: beide bands deelden al eens het hoofdpodium in 2012. Het Duitse elektroduo Booka Shade moet al dat gitaargeweld wat indijken. Belgen genoeg overigens op deze editie van het oudste alternatieve muziekfestival van het land, met Warhaus (het project van Balthazar-frontman Maarten Devoldere), Tout Va Bien en Jacle Bow.

Ook het hardere werk in de Club, het tweede podium aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof, komt van eigen bodem, met naast headliner Channel Zero onder meer Brutus, Double Veterans en Oathbreaker.

De ticketverkoop, die vorige week al van start ging, verloopt ondertussen vlot: de combitickets voor snelle beslissers - waarbij festivalgangers ook nog mogen kiezen tussen gratis camping of vijf drank- en eetbonnen - zijn bijna allemaal de deur uit. De laatste jaren was het festival steevast uitverkocht.

Alle info en tickets: www.rockherk.be

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S