Voetbal2de provinciale - Jelle MeiresoneHerleving Sinaai

“Geen enkele winst tegen ploeg uit top vijf”

Sint-Niklaas -

Herleving Sinaai trok op het veld van Grembergen met het kleinste verschil aan het kortste eind en valt hierdoor terug naar de vierde plaats in het klassement.

“Dat is enorm ontnuchterend”, zegt Jelle Meiresone. “Een heel seizoen staan we al op de tweede plaats. Nu we in volle eindspurt zijn, ziet het er naar uit dat we worden teruggeslagen. Gelukkig hebben we de eindronde al langer vast. Confronterend is ook dat we dit seizoen tegen geen enkele ploeg uit de top vijf konden winnen. Tegen Dendermonde en Heikant grepen we telkens één puntje, maar daar bleef het ook bij. Persoonlijk vind ik dat echt ontgoochelend.”

“We mogen zeker niet zeggen dat Grembergen op een diefje met de winst aan de haal ging. Verre van. In de eerste helft had de thuisploeg al enkele mooie kansen, maar daarbij trapten ze twee keer op de paal. Na de rust waren ze duidelijk beter. Zelf stuitten we op een voortreffelijke doelman. Eén keer hadden we pech, toen een schot wel degelijk over de lijn was, maar de scheidsrechter het anders beoordeelde. Dat was even discutabel. Maar verder bakten we er weinig van.”

“Natuurlijk is het zo dat we na de competitie nog een eindronde hebben. Of we daar mogen op gokken, is een ander paar mouwen.”

“Vergeet niet dat er in de eindronde slechts één promotieticket wordt uitgereikt. Gezien onze resultaten in de competitie tegen de andere deelnemers aan de eindronde lijkt dat niet evident. Misschien dat we tegen die tijd opnieuw wat sterkhouders kunnen recupereren. Op dit moment is onze ploeg in ieder geval te fel gehavend door blessures.”

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio