Celebs

De wraak van de vrouwen: 'Temptation Island' loopt helemaal uit de hand

De wraak van de vrouwen: 'Temptation Island' loopt helemaal uit de hand

Foto: *

Nog nooit liepen de emoties in 'Temptation Island' zo hoog op. En nog nog nooit werd er zoveel vreemdgegaan in één aflevering. Nadat de vrouwen de kampvuurbeelden van hun mannen gezien hadden, laten ze zich helemaal gaan op een feestje waar alles uit de hand loopt.

Opgelet, spoiler alert. Lees niet verder als je deze aflevering van 'Temptation Island' nog wil bekijken.

Vond je dat er in de vorige afleveringen van 'Temptation Island' wat veel herhaling en weinig vooruitgang zat, dan was dit de aflevering waarin de actie zo snel kwam dat men zelfs in de montagekamer nauwelijks kon volgen. En dat had alles te maken met het feestje dat de jongens bouwden op hun eiland.

Voor wie de vorige aflevering miste: toen de jongens beelden kregen te zien van een wild feestje waarbij hun vrouwen vooral elkaar kusten, vonden ze het welletjes geweest met al hun voorbeeldig gedrag. Merijn stak zijn 'fuck you'-vinger op naar de camera en deed Pommeline hartstochtelijk binnen, Jefferson en Natasja hielden een pornografische vertoning in het zwembad en de slaapkamer en Herbert en Saartje verdwenen in de badkamer. Om seks te hebben, verduidelijkt Saartje nog, om elk misverstand daarover uit de wereld te helpen. Voor haar is de buit binnen. "Als het uit de hand begint te lopen, doe ik ook mijn ding", verdedigt Herbert zich. Of om het met de woorden van Merijn te zeggen: "Zij leeft daar ook als Beyoncé in haar resort. Dan ben ik Jay Z". 

Onverwachte beelden

Het is aan presentatrice Annelien om deze beelden aan de meisjes te laten zien. Die zijn helemaal uit hun lood geslagen: Lisa moet haast overgeven "omdat ze het zo vies vindt" dat haar Merijn hevig kust met Pommeline.

Jolien stort in als ze Herbert naast Saartje liet liggen en dan weet ze zelfs nog niets van het badkamergevogel. "Hoe komt dat toch, wij hebben niets verkeerd gedaan", vinden ze.

Lize reageert laconiek op de beelden van Jefferson en Natasja. De enige die goede beelden te zien krijgt, is Rosanna: Niels heeft spijt en houdt Parastoo op afstand.

Op het manneneiland lijkt Herbert al een beetje spijt te hebben van zijn heftige nacht met Saartje. Hij twijfelt om haar mee te nemen op dreamdate, maar zij maalt er niet om. "Hij heeft zijn vriendin bedrogen, dus ik ben toch al geslaagd", vindt ze, maar uiteindelijk gaat ze toch mee. Niels gaat voor Bo, de mindere bedreiging volgens hem, en vertelt dat aan een verongelijkte Parastoo. Merijn kiest voor Pommeline en Jefferson gaat met een veelbetekenende glimlach voor Natasja.

"Er groeide wel een tent"

De laatste avond op het manneneiland is er één in mineur, maar op het vrouweneiland barst een feestje los. De vrouwen zijn uit op wraak en laten alle remmen los. Lisa danst heftig met Giuseppe, die het erg poëtisch verwoordt: "Ik dacht dat ik ging kamperen. Alleen het vuurtje en de marshmallows ontbraken nog, maar er groeide wel een tent".

Jolien geeft toe dat ze een zwak heeft voor Karim, begint openlijk met hem te flirten en er komt gekus van. Volgens hem had er nog heel wat meer kunnen gebeuren. Lize, die al dagen roept dat ze 'wel met Ken had willen kussen, maar tenminste nog respect heeft', laat haar principes varen. Ze kust wel met Ken en even later is er ook beweging onder de lakens te zien. "Al die spanning van twee weken bouwt op. Dat was nogal explosief", zegt Ken.

Rosanna tenslotte, heeft helemaal geen foute beelden gezien. Maar toch geeft zij zich heel erg openbaar over aan Alex en verdwijnt met hem op zijn kamer. "Ik heb fysieke handelingen met haar gedaan waar haar vriendje nog wat van leren", vat hij het samen.

Benieuwd of de mannen die beelden nog te zien gaan krijgen voor hun dreamdates. Merijn laat het alvast niet aan zijn hart komen. Hij verdwijnt naar zijn kamer met Pommeline. En ook daar gaat de badkamerdeur dicht...

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees