Gemaskerde dader is gewapend met hamer en mes

Brutale overval op gokkantoor Ladbrokes

Brutale overval op gokkantoor Ladbrokes

Marina ging donderdag opnieuw aan het werk en werd bijgestaan door haar collega Patrick Foto: Theo Derkinderen

Mechelen -

Een gemaskerde man die gewapend was met een mes en een hamer heeft een overval gepleegd op gokkantoor Ladbrokes in de Leopoldstraat in Mechelen. De kassierster kon tijdens de overval naar buiten lopen.

De overvaller sloeg woensdagnamiddag toe. Op dat ogenblik was het vrij druk in de Leopoldstraat en de Mechelse stationsbuurt. Bij Ladbrokes zelf waren op dat ogenblik zeven klanten aanwezig. Daar trok de dader zich niet veel van aan en stapte naar binnen. Hij bedreigde de kassierster met een mes en een hamer. De vrouw vreesde dat de man haar zou slaan en vluchtte naar buiten.

De overvaller liet zich daardoor niet uit zijn lood slaan en nam het geld uit de kassa. Nadien stapte hij opnieuw naar buiten en wandelde rustig weg.

Kassierster Marina riep luidkeels om hulp in de straat maar niemand kwam haar helpen. Ook de klanten niet die in het gokkantoor aanwezig waren. Uiteindelijk liep Marina terug naar binnen en sloeg alarm door de alarmknop in te drukken.

De politie hield nog een zoekactie maar de dader kon ontkomen. Het kantoor van Ladbrokes in de Leopoldstraat bestaat al veertien jaar. Het was de eerste keer dat de uitbaters met een overval werden geconfronteerd.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio