Kim Kardashian wil nog een kindje, maar dat kan haar het leven kosten

© Isopix

Volgens de dokters is het niet veilig dat Kim Kardashian (36) nog een kindje probeert te krijgen, maar in hun realityshow 'Keeping Up With The Kardashians' heeft ze laten weten dat ze ondanks dat advies toch nog voor een derde wil gaan.

flb

Kim Kardashian heeft samen met Kanye West al twee kinderen, North (3) en Saint (1). Toch heeft ze niet het gevoel dat haar gezinnetje compleet is en wil ze graag nog een derde kindje. Maar de dokters lijken dat alvast geen goed idee te vinden. Haar eerste zwangerschap leidde tot heel wat complicaties zodat een tweede zwangerschap nog gevaarlijker werd en een derde wel eens fataal zou kunnen worden. Zo werd ze onder andere geconfronteerd met zwangerschapsvergiftiging en bleek haar placenta aan de baarmoeder vast te groeien.

In 'Keeping Up With The Kardashians' geeft ze niettemin aan dat ze kost wat kost een broertje of zusje wil voor North en Saint. De rest van de familie trekt alvast grote ogen als ze die aankondiging doet in het realityprogramma. Mama Kris Jenner is vooral bezorgd. "Ik wil niet dat je iets doet dat je leven in gevaar brengt", klinkt het.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Meer over Kim Kardashian

Video

Keuze van de redactie