VOLLEYBALEUROMILLIONS LEAGUE - MARKO KLOKVDK GENT HEREN

“Wij zullen goed moeten zijn”

Gent -

Vandaag zaterdag komen de mannen van trainer-coach Marko Klok voor eigen supporters in actie in de play-downs van de Euromillions Volley League. Om 20.30 uur ontvangt men VBC Waremme in de Edugo Arena.

“Een wedstrijd die wij best winnen als we de nacompetitie als eerste willen afsluiten”, stelt de ervaren Nederlander. “Gemakkelijk zal dat niet zijn. Zoals ik al eerder aanhaalde, zijn alle ploegen in de play-downs heel sterk aan elkaar gewaagd en is de vorm van de dag beslissend. Ik hoop dat de overwinning van vorige speeldag tegen Zoersel het vertrouwen bij mijn spelers voldoende heeft opgekrikt om die laatste thuisopdracht met succes te kunnen afronden.”

“Wij voeren momenteel de rangschikking aan met twee punten voorsprong op de nummer twee en drie op de nummers drie en vier. En laat VBC Waremme nu juist de nummer twee van dit ogenblik zijn. Een driepunter vanavond zou een heel goede zaak zijn.”

“Ik ben er dan ook van overtuigd dat mijn mannen zullen knokken voor elke bal en elk puntje. Dat kon ik de voorbije dagen duidelijk constateren op training. de groep straalt nog goesting uit. Met de steun van onze trouwe aanhang kunnen wij altijd wat meer. Ik heb er vertrouwen in.”

“Wij moeten echter beide voetjes op de grond houden en van bij de eerste opslag proberen om ons eigen ritme op te dringen. Het zal erop aankomen hun receptie zo onder druk te zetten dat zij niet gemakkelijk hun scorende hoeken kunnen bereiken. In de competitie zorgden hun dubbele meter Poelman en Goverde nog voor veel dreiging door het midden, aan ons om daar vanavond iets tegenover te zetten.”

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio