Jongen leent laptop van familievriend en doet afschuwelijke ontdekking

Jongen leent laptop van familievriend en doet afschuwelijke ontdekking

Of hij zijn laptop even mocht lenen. Dat had een jongen gevraagd aan een vriend van zijn familie, Joe Garza (65). Hij wou proberen om zijn eigen computer te repareren en had daar een andere voor nodig. Toen hij op de laptop bezig was, stuitte hij op een vreemde map.

Hij was nieuwsgierig en besloot er in te kijken. Maar wat hij daar zag, had hij niet verwacht. Op de computer vond de man allemaal naaktfoto’s van zijn zusje. Het meisje was amper tien jaar oud. Hij bracht de laptop meteen naar zijn ouders, die de man vroegen om langs te komen.

Twee uur lang hebben ze gepraat, waarin de ouders hun kameraad beschuldigden. “Het is niet duidelijk of hij openlijk en expliciet heeft toegegeven dat hij het gedaan heeft, maar hij zei wel dat hij een probleem had. Hij vroeg ook om de politie niet te bellen. Hij zou beloofd hebben om te verdwijnen en nooit terug te komen”, staat er in het rapport te lezen. De ouders hadden immers de politie wel gebeld.

De 65-jarige man werd opgepakt voor bezit van kinderporno. Na onderzoek bleek ook dat de man het meisje al jaren seksueel misbruikte en dat ook deed bij haar oudere zus toen die dezelfde leeftijd had. Dat meldt politiecommissaris Doming Martinez uit Fort Worth, een plaats in de Amerikaanse staat Texas. De man zit nu in de gevangenis van Tarrant County Jail in afwachting van zijn straf.

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees