Dokters plaatsen stent in ader bij Willy Naessens: "Ik ben op slag dertig jaar jonger"

Dokters plaatsen stent in ader bij Willy Naessens: "Ik ben op slag dertig jaar jonger"

Willy Naessens moet een paar dagen in het ziekenhuis blijven. Zijn vrouw Marie-Jeanne vertoeft momenteel in het buitenland. Foto: archief pma

Wortegem-Petegem -

Willy Naessens kreeg maandag een stent ingeplant. Dat gebeurde nadat de bekende bouwondernemer uit het tv-programma ‘The Sky Is The Limit’ tijdens de Ronde van Vlaanderen naar het ziekenhuis moest voor verzorging. “Ik ben op slag dertig jaar jonger”, grapte hij maandag al. “Ik ga der nog ne lap op geven.”

Willy Naessens was zondagmiddag opgenomen in het ziekenhuis. De bekende ondernemer was onwel geworden in een viptent tijdens de Ronde van Vlaanderen. Hij kreeg plots last van de hitte. Het nachtje observatie en een paar extra onderzoeken brachten een vernauwing van een ader aan het licht. “Ik had al een paar verwittigingen gehad”, zegt Willy ons van op zijn bed in het Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis in Aalst. “Zondag had ik er weer van. Op de hitte mag ik het niet steken. Nu ze het me allemaal uitgelegd hebben, kan ik de vorige problemen ook plaatsen.”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees