Celebs

David Beckham mist soms zijn Victoria van vroeger

David Beckham mist soms zijn Victoria van vroeger
De Britse ex-voetballer David Beckham houdt zielsveel van zijn vrouw, de immer stijlvolle modeontwerpster Victoria. Al mist hij soms wel hoe ze er vroeger uitzag - lees: een tikje trashy. Dat zegt de 42-jarige brunette zelf in een interview met de Britse krant The Telegraph.

Toen Victoria geen Spice Girl meer was en voor ze een eigen mode-imperium had uitgebouwd, droeg ze opvallende kledij. Van korte jurken in felle kleuren, stuks met schreeuwerige prints en vooral een overvloed aan tops met een diep decolleté: haar garderobe hing er vol van. Denk daar nog een overdreven spray tan, torenhoge hakken en valse borsten bij en je krijgt haar look uit de late jaren negentig.

David Beckham mist soms zijn Victoria van vroeger
Victoria vroeger, eind de jaren ‘90 en begin ‘00

En het is net die ‘stijl’ die manlief David weleens mist. Dat zei Victoria, die een toegankelijke collectie heeft ontworpen voor de Britse modeketen Target, lichtjes verbaasd. “Hij zegt me soms dat ik er toen fantastisch uitzag en me vaker zou moeten kleden zoals vroeger. Ik heb dat opgenomen als een compliment”, zei ze. Ze voegt eraan toe dat ze hem tot op een bepaalde hoogte begrijpt. “Ik heb zeker stuks die hij niet snapt”, klinkt het.

David Beckham mist soms zijn Victoria van vroeger
Victoria anno 2017

Niet alleen haar echtgenoot heeft een mening over haar stijl - die volgens ons nu véél beter is dan vroeger. Ook dochter Harper en zoon Cruz adviseren haar. Harper zegt welke schoenen haar moeder zou kunnen dragen onder een outfit, terwijl haar oudere broer het enorm hip vindt als zijn mama een sportieve broek aantrekt.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees