VOETBAL2DE PROVINCIALE BDENDERZONEN PAMEL - KFC WAMBEEK - Zondag hakken we de knoop door

Nieuw forfait dreigt weer voor Denderzonen Pamel

Nieuw forfait dreigt weer voor Denderzonen Pamel

Fahd Vranken (links) geeft zijn mening Foto: dsj

Roosdaal -

Donderdag werd de Pamelse spelersgroep ondanks beloftes opnieuw niet uitbetaald. De betalingsachterstand van drie maanden dreigt de Denderzonen zuur op te breken. Assenaar Fahd Vranken toont goede wil als speler en spreekt zalvende woorden.

Het Pamelse bestuurslid Marc Straetmans voert een eenzame en moedige strijd om de Denderzonen drijvende te houden, maar de woorden klinken steeds holler?

Fahd Vranken: “Telkens opnieuw worden we met een kluitje in het riet gestuurd. We zijn nochtans geen geldwolven, maar willen wel eerlijkheid. Ik kan me inbeelden dat de club over geen cashflow beschikt, maar dan zou dat gecommuniceerd moeten worden. Dat gebeurt niet. We voelen ons aan het lijntje gehouden. Zondag hakken we de knoop door of we spelen. Indien de club de beloftes opnieuw niet nakomt, zie ik het somber in. Een nieuw forfait dreigt dan voor Pamel.”

Pamel prijkt nog boven de degradatiestreep, maar heeft zeker nog punten nodig om zijn hachje te redden. Tegen een ervaren topper als Wambeek zien we dat alvast niet gebeuren? “De Pamelse spelersgroep zou zich op de wedstrijd moeten focussen, maar eenvoudig is dat in deze omstandigheden niet. Indien de club zondag voor een tegemoetkoming zorgt, kan ze op ons rekenen. Deze miserie zorgde voor een grote solidariteit in de groep. We zijn geen slechte mensen van inborst en zijn geen geldspelers. Dan hadden we na drie maanden zonder centen al lang de handdoek gegooid. We willen evenwel niet langer belogen worden. We zouden graag voor het behoud strijden, maar dan moeten de beloftes nagekomen worden.”

“Ik voetbal volgend seizoen in eerste provinciale. Ik had bij Voorde meteen een goed gevoel, maar dat had ik aanvankelijk ook bij Pämel. Hopelijk draait het Pamelse verhaal niet uit op een fiasco. Ik speel liefst op positie acht, maar ben polyvalent en depanneerde al op vele posities. Ik cijfer me graag weg voor de ploeg en de club. Hopelijk wordt dat gewaardeerd.”

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio