Celebs

Dochtertje (2,5) van zangeres Milk Inc. overleden

Dochtertje (2,5) van zangeres Milk Inc. overleden

Foto: ISOPIX

Linda Mertens, de zangeres van de Vlaamse dancegroep Milk Inc., is in diepe rouw. Afgelopen vrijdag moest ze afscheid nemen van haar 2,5 jarige dochtertje Lio. Het meisje verloor de strijd tegen kanker.

Lio kwam op 15 november 2014 ter wereld. Maar minder dan een jaar later - in september 2015 - kwam er slecht nieuws. Bij het meisje werd een zeldzame agressieve kanker vastgesteld.

Linda besliste meteen om al haar projecten af te bouwen en stop te zetten om zo geen moment van haar jonge prinses te moeten wijken. Het was haar wens om de gezondheidstoestand van haar dochter uit de publieke aandacht te houden. Op 7 april verloor het meisje de strijd tegen kanker.

“Als een leeuwin gestreden”

Regi Penxten en zijn vrouw Elke Vanelderen hebben intussen gereageerd op het immens zware verdriet van hun collega en hartsvriendin.

“Als ouders en vrienden leven we al een hele tijd mee met Linda en haar familie. Wanneer Linda een tijd geleden het verschrikkelijke nieuws vernam, hebben we onmiddellijk besloten om de projecten rond Milk Inc. terug te schroeven zodat ze zo veel mogelijk tijd kon doorbrengen met haar lieve meisje. Als een leeuwin heeft ze dag na dag, nacht na nacht voor haar welpje gestreden. Vol moed en grenzeloze liefde. Onze gedachten en ons hart gaan elk moment van de dag naar Linda toe. Het leven heeft zich van zijn donkerste kant getoond. De hemel daarentegen heeft er een prachtig sterretje bij”, klinkt het.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees