Koenraad De Smet herschrijft het Reynaertverhaal

"Door de vos geplaagd" trekt Reynaertjaar echt op gang

"Door de vos geplaagd" trekt Reynaertjaar echt op gang

Foto: if

Destelbergen - Na de opening van het Reynaertjaar eind januari was het relatief stil rond de sluwe vos, maar daar komt zondag 23 april verandering in met het muzikaal verhaal "Door de vos geplaagd". Het muzikale verhaal van Jeugdkoor SAM en muziekgroep Ventiel uit Destelbergen, met de dichterlijke en vocale steun van Voice2Lease, en dan weet u dat dichter Koenraad Van Destelbergen meestal niet ver uit de buurt is.

"Het wordt een muzikale happening die ik organiseer als dichter in samenwerking met de drie genoemde muziekgroepen", vertelt voormalig dorpsdichter Koenraad De Smet. "Ik heb het herschreven vanuit het standpunt van de vos als een kinderverhaal. Maar met een paar extra laagjes. Je weet het: ik kan het niet laten."

"Door de vos geplaagd", zondag 23 april om 15 uur in de Kollebloem in de Leenstraat in Heusden. Kaarten kosten 10 euro, kinderen betalen 8 euro. Inclusief drankje. Deuren gaan open vanaf 14.30 uur. Reserveren kan via jeugdkoorsam@gmail.com, of bij geert.v2l.lejeune@telenet.be.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio