Celebs

Bekende actrice scheert haar blonde lokken af

Bekende actrice scheert haar blonde lokken af
De Britse actrice Cara Delevingne, die bij het grote publiek bekend werd als topmodel, heeft haar ijsblonde haren afgeschoren. Het bewijs leverde ze dit weekend op Snapchat.

Cara begint binnenkort aan de opnames van haar nieuwe film ‘Life in a Year’ waarin ook Jaden Smith, de zoon van acteur Will Smith, meespeelt. Pittig detail gedeeld over haar rol: in de prent zal ze te zien zijn met ultrakort haar. Dit weekend stuurde de ster immers een foto de wereld in via Snapchat waarin haar halflange blonde haren - met enkele roze strengen erin verwerkt - op de grond lagen. “Oh nee”, schreef ze erbij. Eerder zei ze al in een interview met USA Today dat ze zich een heel ander kapsel moest aanmeten voor een nieuwe rol. “Ik moet mijn haar eraf scheren”, verklapte ze toen.

Bekende actrice scheert haar blonde lokken af
Foto: Snapchat

De actrice toonde het resultaat al via Instagram. Eén ding is zeker: ze is niet de eerste filmster die haar haren kortwiekt. Demi Moore, Natalie Portman en Kristen Stewart waren haar voor. Ook Katy Perry gaat momenteel met een gemillimeterde coupe door het leven.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees