Ouders geven hardwerkende zoon verdiende beloning, en zijn reactie beroert de hele wereld

Ouders geven hardwerkende zoon verdiende beloning, en zijn reactie beroert de hele wereld Video: Twitter

De ouders van de negenjarige Kolt Kyler uit het Amerikaanse Pierceton hebben hun zoon met een prachtig cadeau laten huilen van geluk. Vanwege zijn harde werk op school als thuis, besloten ze om hem tickets te geven voor een wedstrijd van de Chicago Cubs. Zijn favoriete honkbalploeg die hij binnenkort voor de eerste maal in zijn leven mag aanmoedigen van in het stadion.

Hannah Himes, de halfzus van de Kolt, maakte een video van het emotionele moment. “De tickets heeft hij helemaal verdiend”, vertelde ze aan ABC News. “Hij helpt zijn vader al enkele jaren op de boerderij, maar sinds er ook twee varkens bij zijn gekomen moet hij nog harder werken. Daarnaast is hij ook een voorbeeldige leerling op school.”

In het begin van de video wordt duidelijk dat zijn vader hem stiekem had getest op zijn werkwilligheid. “Hij had al het gras gemaaid in de tuin van zijn oma en thuis nog wat andere klusjes gedaan vooraleer hij zijn verrassing kreeg”, vervolgde Hannah. “Ik denk dat veel mensen op de wereld wat kunnen leren van zijn bereidheid om te werken en zijn dankbaarheid.”

Intussen gaat de video op Twitter de wereld rond. Zelfs Cubs-speler Kris Bryant merkte de video op en liet meteen weten dat hij ernaar uitkijkt om Kolt in het publiek te zien zitten. Op 3 juni mag hij samen met zijn vader plaatsnemen in de tribune om zijn idolen aan het werk te zien.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees