Vrouw ontwaakt uit narcose en denkt dat wereldster ivf-behandeling uitvoerde: “Hij heeft mijn vagina gezien, ongelofelijk”

Vrouw ontwaakt uit narcose en denkt dat wereldster ivf-behandeling uitvoerde Video: Facebook

Bij velen is geweten dat mensen weleens rare uitspraken doen eens ze uit een narcose ontwaken. Maar bij Kayleigh Matus uit Pittsburgh ging dat wel erg ver. Eens de Amerikaanse wakker werd, was ze ervan overtuigd dat topacteur George Clooney haar ivf-behandeling uitvoerde: “Hij heeft 25 eicellen weggehaald.”

Kayleigh twijfelde aanvankelijk of ze de beelden, daterend van vorig jaar, online zou plaatsen, maar afgelopen dinsdag kon ze zich dan toch niet bedwingen. “Hier zie je hoe ik wakker werd na mijn derde ivf-behandeling”, liet ze weten bij haar video op Facebook. “Mijn excuses voor hoe belachelijk ik me toen gedroeg en eruitzag.”

“George is een toffe kerel”

Haar uitspraken hebben onmiddellijk tot veel hilariteit geleid bij haar vrienden en familie. “Ik weet zeker dat George Clooney mijn behandeling deed”, zegt ze vol verbazing tegen haar echtgenoot John. “Hij heeft mijn vagina gezien, ongelofelijk. En hij haalde 25 eicellen weg.” Voor de Amerikaanse is de aanwezigheid van Clooney in het ziekenhuis zelfs een teken dat haar derde behandeling weleens de goede kan zijn. “Omdat het George was, heb ik het gevoel dat het kan lukken”, stelt ze.

In de tussentijd blijft John de opmerkelijke getuigenis van zijn vrouw opnemen. Maar in plaats van haar uitspraken te weerleggen, gaat hij zich zelfs inleven in haar verhaal. “Het is een toffe kerel”, laat hij weten wanneer Kayleigh vraagt of hij de acteur heeft ontmoet. Sinds de beelden ook online zijn verschenen, hebben al duizenden mensen de video aangeklikt.

Het voorteken van de dame bleek achteraf ook te kloppen. In december maakte het koppel op Facebook bekend dat ze hun eerste kindje verwachten in juni.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees