Tieners vermoorden grootouders op gruwelijke manier en organiseren nadien drugsfeestje in hun huis

Tieners vermoorden grootouders op gruwelijke manier en organiseren nadien drugsfeestje in hun huis

Foto: Gwinnett County Sheriff’s Office

Een zestienjarig meisje en haar drie jaar oudere vriend uit het Amerikaanse plaatsje Lawrenceville worden beschuldigd van de moord op haar grootouders. Nadat ze hun lichamen naar boven hadden gedragen, organiseerden de twee een drugsfeestje in hun huis. Dat meldt de politie.

Cassandra “Cassie” Bjorge (16) en haar vriend Johnny Rider (19) zouden grootouders Wendy en Randall Bjorge eerst aangevallen hebben met een hamer en een honkbalknuppel. Nadien brachten ze hen om het leven met een mes.

Volgens de politie sleurden ze de lichamen vervolgens naar de eerste verdieping van het huis zodat ze hun vrienden konden uitnodigen om samen cannabis te roken.

Het koppeltje zou nog dagenlang in het huis hebben geleefd. Om te voorkomen dat de geur van de rottende lichamen zich verspreidde, sloten ze twee deuren zorgvuldig af.

Meer moorden gepland

Pas toen Johnny en Cassandra ook haar zus aanvielen met een honkbalknuppel, kwamen de feiten aan het licht. Na de aanval had haar zus namelijk in paniek naar de politie gebeld. Op 8 april troffen agenten de lichamen van het vermoorde echtpaar aan.

Op dat moment waren de tieners al weggevlucht, maar ze konden al snel gearresteerd worden. Naar verluidt bekende het meisje de moorden vrij snel. Haar vriendje heeft nog steeds niets gelost.

“Cassandra heeft toegegeven dat ze na de moorden berichten heeft gestuurd naar bezorgde familieleden. Daarbij deed ze alsof ze Wendy zelf was,” klinkt het.

Volgens de autoriteiten hebben de tieners de grootouders vermoord omdat ze “simpelweg genoeg hadden van hen”. Ze waren bovendien van plan om nog meer familieleden te vermoorden, inclusief Cassandra’s moeder.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees