Meisje (21) overleden nadat ze met wagen in kanaal belandde

Meisje (21) overleden nadat ze met wagen in kanaal belandde

Foto: Google Streetview

Vilvoorde -

In de nacht van donderdag op vrijdag is een 21-jarig meisje uit Vilvoorde om het leven gekomen nadat ze met een wagen in het kanaal was beland in Laken bij Brussel. Ze werd nog uit het water gehaald, maar overleed later in het ziekenhuis.

Op het ogenblik van het voorval bevonden er zich twee jonge vrouwen en een man aan boord van de wagen. Om een onbekende reden is D.O. (21), die het stuur van de wagen had overgenomen van haar neef, de controle verloren en is het voertuig in het kanaal terecht gekomen.

Een vrouw van 21 en de 23-jarige neef van het slachtoffer konden op eigen krachten uit het voertuig geraken. Ze werden met onderkoelingsverschijnselen naar het ziekenhuis gebracht. D.O. moest door de brandweer worden bevrijd en is in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht, waar ze later is overleden.

“Het parket van Brussel werd in kennis gesteld van de feiten. Uit alle elementen van het onderzoek zoals camerabeelden, getuigenverklaringen, vaststellingen ter plaatse blijkt dat het om een ongeval gaat en dat er geen sprake is van kwaad opzet”, zegt Ine Van Wymersch van het Brusselse parket.

Meisje (21) overleden nadat ze met wagen in kanaal belandde
Foto: Alertes controles de police.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio