José Izquierdo: “Mijn tijd om te gaan is gekomen”

José Izquierdo: “Mijn tijd om te gaan is gekomen”

Foto: Geert Van de Velde

Club Brugge wil zondag in het Constant Vanden Stockstadion zijn laatste strohalm grijpen in het najagen van een nieuwe titel. Met de herstelde José Izquierdo als ultieme joker. Voor de Colombiaan, die volgens zijn coach Europese top kan worden, is het in principe zijn laatste verplaatsing naar het hol van de leeuw.

“Ik wil nu nog alles geven in de Play-offs en proberen om nog kampioen te worden. Daar gaat mijn volledige focus naartoe. En dan wil ik mijn vleugels uitslaan”, zegt Izquierdo in een even openhartig als dolkomisch interview in Fan.

“Vorig jaar werd een bod van 12 miljoen euro van Hamburg afgewimpeld. Ik was boos toen ik niet weg mocht. Het bleek de beste beslissing. Nu ligt dat anders. Ik lig nog onder contract maar voetbal draait om het grijpen van momenten. En mijn moment is nu. Wie gaat hier volgend seizoen trainer zijn? Raak ik niet geblesseerd? Enfin, de tijd is gekomen om te gaan. Ik denk dat de club wel veel geld voor me zal vragen. Te veel misschien. Daar ben ik soms bang voor”, zegt José Izquierdo.

Van welke competitie hij droomt, welke bijzondere boeken hij leest, wat hij met honden heeft en hoe hij terugkijkt op zijn jaren in België: lees het morgen in Fan.

Daarin leest u verder ook:

- Beste Belgische speler aller tijden: “Niemand kan tippen aan Hazard
- Youri Mulder ziet het: “Real is een machine, terwijl Barça met een writer’s block kampt”
- 'Buitenspel' met Nana Opoku Ampomah (Waasland-Beveren)
- en nog veel meer!

José Izquierdo: “Mijn tijd om te gaan is gekomen”
Foto: Fan
Corrigeer

Meest Gelezen Sport