Beauty

Dol op make-up? Dan breken deze filmpjes je hart

Dol op make-up? Dan breken deze filmpjes je hart

Foto: YouTube

Vorig jaar was het een hype om honderd laagjes make-up aan te brengen, vandaag is er een nieuwe rage in ontwikkeling. En die is zelfs nog een beetje vreemder: beautyblogsters vinden het plezierig om hun make-up te vernietigen en alles te filmen.

Van een palet vol mooie oogschaduwtjes tot concealer: allerlei dure producten van verschillende merken moeten eraan geloven. De Britse blogsters Hailey en Kat van het beroemde YouTube-kanaal Beauty News zijn ermee begonnen. In hun reeks ‘The Makeup Breakup’, vernietigen ze erop los met behulp van metalen objecten zoals een mes.
 


Hun clipjes hebben tienduizenden likes op sociale media en ook andere blogsters volgens hun voorbeeld. De bedoeling van dit alles? Op het eerste zicht ben je gewoon je geld en make-up kwijt, maar volgens de pioniers vallen er wel degelijk lessen te trekken uit de filmpjes.
 


Elk product wordt immers gewogen en zo komt soms aan het licht dat het gewicht van de make-up niet overeenkomt met het cijfer op de verpakking. Nog een moraal van hun verhalen: make-up die kapot is, is niet minder bruikbaar. Korrels oogschaduw of stukjes lippenstift doen nog steeds waarvoor ze zijn ontwikkeld.
 

 

Een bericht gedeeld door Jane Lane (@janelane88) op

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees