Basiself topper Anderlecht - Club Brugge bekend: met Hanni en Van Rhijn

Basiself topper Anderlecht - Club Brugge bekend: met Hanni en Van Rhijn

Foto: Isosport

De basiselftallen voor de topper Anderlecht - Club Brugge zijn bekend. Anderlecht start terug met Hanni op het middenveld. Opmerkelijk, want Anderlecht liet vrijdag weten dat de Tunesiër geblesseerd was. Bij Club Brugge krijgt Van Rhijn opnieuw het vertrouwen als rechtsachter.

Het grootste vraagteken bij Anderlecht was dus Soufiane Hanni. Die speelde enorm sterk tegen Manchester United -en scoorde- maar werd toch gewisseld. Omdat hij geblesseerd was, zei Anderlecht nadien, maar dat leek eerder op een poging om coach Weiler in te dekken. De middenvelder speelt dus toch in een middenveld met Dendoncker, Tieleman en Trebel.

Anderlecht start met: Boeckx, Kara, Spajic, Obradovic, Appiah, Chipciu, Trebel, Tielemans, Dendoncker, Hanni, Teodorczyk.

Bij Club Brugge is Van Rhijn er weer bij. Die zat vorige week niet in de selectie maar is dus weer rechtsachter. Wesley staat weer vooraan, Vossen start dus alweer op de bank.

De elf van Brugge zijn: Butelle, Van Rhijn, Simons, Engels, Da Silva, Izquierdo, Limbombe, Vanaken, Denswil, Vormer en De Bock.

Club speelt met een 4-3-3 en heeft met Refaelov en Vossen nog meer aanvallend geweld op de bank zitten.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.