Beauty

Bekend modehuis bedenkt techniek die je in een-twee-drie lange lokken geeft

Bekend modehuis bedenkt techniek die je in een-twee-drie lange lokken geeft

Foto: *

Het Franse modehuis Balmain is met een bijzondere innovatie op de proppen gekomen die je in enkele seconden ellenlange lokken kan geven. Het gaat om een soort machine die in een handomdraai extensions aan je eigen haar vastmaakt.

Wie vandaag de dag naar de kapper gaat om extensions te laten zetten, is meestal enkele uren zoet in de kappersstoel. Als het van Balmain afhangt, kom daar binnenkort snel verandering in. Ze bedachten een machientje dat in 35 seconden de nieuwe haarstukjes vastmaakt aan het eigen haar. Via een clip-on wordt het haar vastgemaakt aan de eigen haarwortels en vervolgens wordt het toestel, dat veel weg heeft van een pistool, enkele seconden tegen de clip-on gedrukt en klaar is Kees. 

Zo heb je in enkele seconden lang haar zoals dat van pakweg de Kardashians. Volgens Balmain werkt de nieuwe techniek trouwens het best met extensions van menselijk haar en blijven ze dan tot zes maanden goed. 

Dat het modelabel met een dergelijk product op de proppen komt, hoeft trouwens niet te verbazen. Naast de modetak is er ook Balmain Hair Couture dat zich focust op alles wat met haarverzorging te maken heeft. 

 

 

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees