Mama

Vader heeft handig trucje om baby te laten stoppen met huilen

Vader heeft handig trucje om baby te laten stoppen met huilen Video: Facebook

Een baby laten stoppen met huilen is blijkbaar toch makkelijker dan je misschien zou denken. Daniel Eisenman uit het Amerikaanse San Diego heeft er namelijk een handig trucje voor gevonden. Meer dan simpelweg een tijdlang ‘om’ zeggen volstond om zijn dochter Divina te kalmeren.

De Amerikaan liet zijn trucje toevallig zien terwijl hij een Facebook Live opnam. Hij lag samen met zijn dochter in bed toen de baby op een gegeven moment startte met huilen. Gelukkig wist Eisenman meteen raad met de situatie. Amper twee seconden nadat hij het ‘om’-geluid aanvatte, hield het gehuil op en kwam Divina helemaal tot rust.

Sindsdien krijgt Eisenman oneindig veel berichten binnen van kijkers met de vraag of zijn trucje altijd werkt. De vader kan dat zelf maar moeilijk geloven, al bewees een video die hij enkele dagen later postte wel het tegendeel. Ook toen probeerde hij Divina te kalmeren met het geluid, wat opnieuw snel resultaat opleverde.

Dat zijn techniek enorm in de smaak valt op sociale media, werd al snel erg duidelijk. In minder dan een week tijd heeft de video al meer dan 26 miljoen kijkers kunnen lokken.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees