Wonen

TIPS. Meubels voor een prijsje en proeven bij Jeroen Meus en Sergio Herman

TIPS. Meubels voor een prijsje en proeven bij Jeroen Meus en Sergio Herman

Foto: *

Elke week tippen lifestyleredactrices Hanne en Tinnie uitjes, trends, places to be en de leukste hebbedingen. Deze week: stockverkoop bij SixInch, Antwerpen Proeft met tal van beroemde chefs, een nieuw adresje voor zonnebrillen en horloges en dé haarborstel voor gezonde lokken.

 

Proeven in Antwerpen

Foodies trekken dit weekend naar Antwerpen, waar op Het Eilandje de elfde editie van Antwerpen Proeft doorgaat. Gastronomische restaurants serveren er proevertjes van hun bekende gerechten, maar je vindt er net zo goed trendy foodtrucks. Er komt bekend volk langs: onder meer The Jane van Sergio Herman en Nick Bril, de haute dogs van Jeroen Meus, de wijnen van Sepideh en de ballen van Wim Baillieu staan er met een kraampje. In de categorie 'topgastronomie' zijn Nemo, Senzanome, ’t Schulten Hues, Pastorale, Spetters, Colette, Vrijmoed, Bozar Brasserie en la Paix van de partij.  Het volledige programma vind je op www.proeft.be, tickets kosten 7 euro voor een dag, 13 euro voor vier dagen. (tib)

 

 

 

Borstels met romantiek

Er is een nieuw Belgisch merk haarborstels geboren. Lies Helsloot, schrijfster van ‘Het complete handboek over haar’, lanceert haar collectie onder de naam Delphin & Emerence. De borstels zijn gemaakt van walnotenhout en het kussentje is vervaardigd uit natuurlijk rubber, waardoor de modellen statische elektriciteit tegengaan. De haartjes zijn natuurlijk, al beschikken sommige exemplaren over synthetische haren om extra te ontwarren. In het gamma - let op de romantische namen zoals Apple Blossom - zit ook een exemplaar voor mensen met een gevoelige hoofdhuid onder wie baby’s, kankerpatiënten en ouderen. De borstel die het best bij je haartype past, kies je uit op de officiële website:  www.delphinandemerence.com Vanaf 126,75 euro (met presale korting). (vwh)

 

 

Alles behalve saaie brillen

 

Het Belgische merk Komono staat al  een tijdje op de internationale kaart, maar heeft in België zijn eerste flagship store geopend. In afwachting van die eerste zomerzon vind je er alles behalve saaie zonnebrillen (denk: cateyes, overzized rond of net geometrisch) en de de populaire horloges van het merk. Bijkomend voordeel: de prijzen van al dat moois zijn behoorlijk democratisch (vanaf 45 euro). Adres: Lombardenvest 16-18, 2000 Antwerpen, www.komono.com. (tib)

 

 

Stockverkoop!

 

Een hippe zetel shoppen op de Dag van de Arbeid? Yes please: het Belgische merk SixInch, bekend van zijn foamcoated meubels die je in musea, restaurants en hotels over de hele wereld terugvindt, houdt op 1 mei een stockverkoop. Je kan er prototypes, stuks met kleine productiefoutjes en overstock kopen aan 70% korting en de nieuwe stukken bestellen aan 50 procent korting. Place to be: Singel 7, 2550 Kontich, van 10.00u tot 18.00u (enkel cash betalen mogelijk!). www.sixinch.be (tib)

 

 

Corrigeer