Vakantie

Zo leuk ziet een bezoek aan het ijsjesmuseum in Los Angeles er uit

Zo leuk ziet een bezoek aan het ijsjesmuseum in Los Angeles er uit

Foto: Instagram Museum of Ice Cream

Het Museum of Ice Cream is een pop-upmuseum dat na New York nu ook Los Angeles aandoet. Nog tot 29 mei kun je er kennismaken met alles wat met ijs te maken heeft en natuurlijk ook proeven en heel wat Instagramwaardige foto's nemen.

Vorig jaar kon je in augustus een hele maand lang in New York het Museum of Ice Cream bezoeken, dat werd zo'n overweldigend succes dat de organisatoren besloten er een tweede keer mee uit te pakken. Dit keer is Los Angeles aan de beurt en dat nog tot en met 29 mei. Ook nu zouden naar verluidt al alle tickets opnieuw de deur uitzijn, maar na alweer een daverend succes is de kans niet onbestaande dat het museum nog op andere plaatsen zal opduiken. 

Behangpapier met banaan

De gelukkigen kunnen er in het Arts District ruiken aan behangpapier dat naar banaan smaakt of een duikje nemen in het zwembad vol 'sprinkles'. Mooi ziet het er in elk geval wel allemaal uit. Wie ondertussen op zijn honger moet blijven zitten, kan zich alvast vergapen aan dit filmpje van Time Out om duimen en vingers bij af te likken. En dan maar hopen dat het ooit naar Europa komt. 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees