WhatsApp heeft een nieuwe optie, je kan nu een gesprek ‘vastpinnen’

WhatsApp heeft een nieuwe optie, je kan nu een gesprek ‘vastpinnen’

archiefbeeld Whatsapp Foto: BELGAIMAGE

WhatsApp kan je gebruiken om te chatten, om groepsgesprekken te houden en om te bellen. Vaak is het startscherm van de app overspoeld met groepsgesprekken en kan je belangrijke gesprekken niet snel terugvinden. WhatsApp heeft nu een oplossing voor dat probleem, je kan nu een gesprek vastpinnen, zodat je het altijd gemakkelijk kan vinden.

De nieuwe optie van WhatsApp zit momenteel nog in een testfase, maar de kans zit er dik in dat de optie wordt opgenomen in de nieuwe versie van WhatsApp. Met de nieuwe optie kan je drie gesprekken permanent bovenaan het startscherm vastmaken.

Dit is echter niet de enige nieuwe optie die WhatsApp aan het testen is. De ontwikkelaars testen ook een nieuwe verwijderfunctie voor berichten. Deze zou toelaten om berichtjes te verwijderen nadat ze al verstuurd zijn, maar voor ze gelezen worden. In het gesprek zou daarna alleen te zien zijn dat “de zender het bericht ingetrokken heeft”.

Spijtig genoeg weten we nog niet wanneer WhatsApp deze nieuwe opties gaat doorvoeren. Wat we wel weten is dat ze nu in de bèta-fase of testfase zitten, dus als je ze al eens wil proberen kan je je altijd aanmelden als bètatester.

Corrigeer

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees