Tjop's uit “Mijn Pop-up Restaurant” populair in Vlaanderen

Finale “Mijn Pop-up Restaurant” op groot scherm

Finale “Mijn Pop-up Restaurant” op groot scherm

Karel en Birger maken grote kans om donderdag Mijn Pop-up Restaurant te winnen. Foto: vtm

Ruiselede -

De jongens van Tjop's zitten in de laatste rechte lijn van het televisieprogramma “Mijn Pop-up Restaurant” op VTM. De finale zal in Ruiselede te zien zijn op groot scherm op de markt. Toen duidelijk werd dat het gemeentebestuur niet wilde betalen, legden de leden van Respect samen.

Karel en Birger, de barbecueboys uit mijn Mijn Pop-up Restaurant 2017 (VTM), baanden zich langzaam maar zeker een weg naar de finaleplaats van aanstaande donderdag 4 mei. Na twee maanden op Antwerpse bodem kwamen de West-Vlamingen “thuis” in Blankenberge voor de finaleweken met twee andere duo's. Vorige week moesten Yannick en Leena de duimen leggen tegen het populaire topteam van Tjop's. In de finale nemen ze het op tegen Mitchell en Daniela die door de vakjury hun plaatsje veroverden.

In Ruiselede, de thuishaven van Birger Allary wordt alleszins intens meegeleefd, hoewel de gemeente zelf geen budget heeft. Filip Braekevelt installeert dan ook verschillende tv-schermen in het café, in de garage en op het terras dat voor de gelegenheid overdekt wordt. Voor de fans is het belangrijk om op donderdag live te kijken want de winst hangt af van het aantal stemmen van het publiek.

Ook oppositiepartij Respect schiet in de portemonnee. “Als de gemeente het scherm niet wil betalen, dan doen wij dat”, luidt het. Er zal donderdagavond dus wel degelijk een groot scherm op de markt staan om de finale te volgen.

INFO

Finale Mijn Pop-Uprestaurant - donderdag 4 mei, 20.35 uur, VTM - sms “tjops” naar 6677 of via vtm-app of website, enkel op 4 mei tussen 20.45 en 21.45 uur

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio