voetbal2de provinciale - Olivier VanwijnsbergheJong Zulte

“Conditie van de dag en geluk zal uitslag bepalen”

Zulte -

Tot dusver liep het heel goed voor Jong Zulte. Op verplaatsing werd tweemaal in de verlengingen gewonnen. Thuis tegen Dendermonde speelt men de halve finale.

“We krijgen een moeilijke tegenstander op bezoek”, weet Olivier Vanwijnsberghe.

“We spelen de halve finale tegen de ploeg, die de eindronde begon als de uitgesproken favoriet. We staan conditioneel sterk, maar de conditie van de dag en een beetje geluk zal de uitslag bepalen.”

Olivier Vanwijnsberghe, opgetekend met elf competitiedoelpunten, scoorde in de eerste en de tweede match van de eindronde. Ook hij is dus belangrijk voor de ploeg van trainer Frederik D'Hollander.

“Als aanvaller loop je op het veld om te scoren. Het gebeurt wel eens dat je als afwerker voor belangrijke goals zorgt. Dat werd ook tegen Gavere-Asper en Merendree het geval. De sfeer zit erin. Iedereen is enthousiast om het goed te doen. We staan conditioneel sterk, in belangrijke mate het resultaat van de doorgedreven trainingen.”

Of Vanwijnsberghe zondag zijn laatste match met Jong Zulte speelt, hangt af van de uitslag. Hij kiest volgend seizoen voor SV Anzegem, een West-Vlaamse ploeg die in tweede provinciale speelt.

“SV Anzegem speelt nog niet in de gedachten. Tot de laatste seconde speel ik op volle kracht bij Jong Zulte. Ik werk voluit mee aan een mogelijke promotie. Het zou mooi zijn Jong Zulte te zien klimmen naar tweede provinciale en daarna de link te leggen naar SV Anzegem”, besluit een gedreven Vanwijnsberghe.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio