Geen referendum over circulatieplan, wel een Speakers Corner met Filip Watteeuw

Geen referendum over circulatieplan, wel een Speakers Corner met Filip Watteeuw

Foto: if

Gent - Zondag 7 mei is in Gent niet alleen schoppingdag. Wie ook wat intellectuele discussie wil meepakken over de stad kan zoals elke eerste zondag van de maand terecht in de Backstay Bar, in de Sint-Pietersnieuwstraat. Het gespreksonderwerp is deze keer wel een heet hangijzer: het circulatieplan.

 De laatste dagen horen we in de stad, ook in de schoot van de middenstand zelf, alsmaar meer stemmen opgaan om nu eens te stoppen met in het wild te gaan rondroepen dat Gent niet langer bereikbaar is. Het belooft alvast een debat te worden met een panel van kenners: schepen Filip Watteeuw heeft voor de invoering van het plan talloze informatievergaderingen gehouden die vaak uitmondden in discussies, nu toonde hij zich bereid om ook na de invoering in debat te gaan. 
 

Nemen nog deel aan het debat:  Eddy Vanzieleghem van IntelliGent Mobiel, NV-A fraktieleider Elke Sleurs als vertegenwoordigers van de groep die de aanvragen voor het referendum indienden. Ook nog  Geert Moerman, gedelegeerd bestuurder VOKA,Kamer Van Koophandel Oost-Vlaanderen.en Eva Van Eenoo van de Fietsersbond Gent. Organisator Guy Reynebeau leidt het debat.

Speakers Corner. Zondag 7 mei. 11 u. Backstay Bar, Sint-Pietersnieuwstraat. Gratis toegang.

 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio