Dit mishandelde hondje was altijd doodsbang tot ze deze baby leerde kennen. Nu zijn ze onafscheidelijk

Deze hond was 8 jaar oud, toen ze gered werd uit een hondenfokkerij. Het beestje was helemaal vuil, bedekt met modder, uitgehongerd en hoogzwanger. Nora vertrouwde niemand toen ze bij de familie Spence uit Canada terechtkwam, die haar wilde helpen. Maar er was maar één iemand die ervoor zorgde dat ze opnieuw op haar pootjes terecht kwam: baby Archie.

Het was niet de eerste keer dat Elizabeth Spence een verloren mishandelde hond in haar familie opving. Nora is één van de vijf dieren die ze uit een fokkerij of een asiel redde. Maar hoeveel liefde de familie ook gaf aan Nora, het dier bleef schuchter, doodsbang en ongelukkig. Ze had zo lang in horror geleefd dat ze niemand meer in de buurt liet komen. Op elke vorm van contact reageerde ze angstig. 

Dat alles veranderde toen de kleine Archie geboren werd, het jongste kindje van Elizabeth. "Het is zo'n lieve vrolijke baby, we snappen waarom Nora zich bij hem op zijn gemakt voelt", schrijft Elizabeth in haar Instagramposts. "Maar op geen enkele van mijn andere kindjes reageerde ze zo. Hun band is helemaal uniek."

Ondertussen gaat het veel beter met Nora en zijn de twee onafscheidelijk: ze eten samen, spelen samen, doen samen dutjes en verkleden zich samen als superhelden. En dat levert heel wat schattige foto's op, die Elizabeth met veel plezier op haar Instagramaccount @welletas post. Met die schattige foto's stuurt ze ook altijd een heel belangrijke en inspirerende boodschap mee: "Ga geen hondjes kopen, red er uit een asiel, geef ze een nieuwe thuis. Je kan hen een nieuw leven geven dat zo verterend is, als dat van Nora nu."

 

 

What happens next, Archie? What happens next?? . #rescuedog #englishpointer #adoptdontshop . Fujifilm XT1 #Fujifilm_xseries

Een bericht gedeeld door Elizabeth Spence (@wellettas) op

 
Corrigeer

RECENT NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees