voetbal2de provinciale - Tom MoermanJong Zulte

“Niet de voetballes gekregen die was aangekondigd”

Zulte -

Jong Zulte verliet na de thuismatch tegen Dendermonde als verliezer, maar toch met opgeheven hoofd, het terrein. In de twee vorige matchen op verplaatsing beslisten telkens de verlengingen over de verdere kwalificatie. In de eerste wedstrijd op het eigen veld waren geen verlengingen nodig. De ploeg van trainer Frederik D'Hollander werd uitgeschakeld. De onmondigheid bij de afwerking ging niet onopgemerkt voorbij.

“We hebben niet de voetballes gekregen die in enkele kringen was aangekondigd”, verwoordde voorzitter Tom Moerman. “We hadden in veel competitiematchen niet zo sterk gevoetbald als tegen Dendermonde. Met twee aanvallers meer had de tegenstander afgezien. Jenzy Van Glabeke en ook Dieter De Smet waren evenwel niet inzetbaar. Er werd vastgesteld dat wij telkens op een stilstaande fase werden genekt. In het slot kwam de ingevallen Matties Van Craeyenest nog dicht bij een doelpunt.”

Het liedje van Jong Zulte is uitgezongen. De ploeg was de revelatie in de eindronde.

“Bij ons was het niet van moeten, bij Dendermonde wel. Uiteraard hadden wij ook graag de finale tegen De Pinte gespeeld. We blijven echter volgend seizoen in tweede provinciale. Volgende zondag spelen de buren van Machelen in de eindronde van derde provinciale de finale tegen Zaffelare. Bij winst van Eendracht Machelen zijn wij, als wij in dezelfde reeks worden ingedeeld, verzekerd van een aantrekkelijke derby”, aldus nog voorzitter en oud-voetballer Tom Moerman.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio