VOETBAL3DE PROVINCIALE B - Johan LipsVVC BEERNEM

“2-1 is link want het kan nog alle kanten uit”

Beernem -

VVC Beernem sloot in de eindronde zijn heenmatch tegen Westende met een 2-1-zege af. “2-1 is een linke uitslag. Het kan nog alle kanten uit”, beseft voorzitter Johan Lips.

Beernem slikte op het halfuur de 0-1. “We domineerden, maar op counter pakten we een doelpunt”, vertelt Lips. “We hielden de touwtjes in handen en kregen finaal loon naar werken. Depauw stelde gelijk en de pas ingevallen Bellaert scoorde de winning goal. Westende speelde heel potig.”

“Nogal wat spelers en ook de trainer verlaten de ploeg. De eindronde zou niet belangrijk zijn voor hen, maar daar mogen we ons niet laten aan vangen. Westende voetbalde voluit en speelt om te winnen. Ze maakten een belangrijk doelpunt op verplaatsing, maar wij moeten bovenal ons eigen spel spelen. We moeten er ons boven zetten. We gaan niet rekenen, maar we moeten gewoon negentig minuten voluit gaan. Spits Onderbeke bleek onvoldoende fit en kwam uit voorzorg niet in actie. Normaal kunnen we komend weekend wel op hem rekenen. We zullen er alles aan doen om door te stoten naar de finale.”

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio