Student is tegelijk ook ondernemer

Student is tegelijk ook ondernemer

Foto: Jozef Wijckmans

Rumst - Bovenop een full-time lessenrooster begon student Ruben Bastaens een jaar geleden met een eigen onderneming. Onder de noemer ‘Are Agency’ zorgt hij met zijn eigen bedrijfje voor online marketing.

Ruben Baestaens (22) uit de Eikenstraat in Reet (Rumst) is derdejaarsstudent Bedrijfsmanagement Marketing aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen. Om zijn bachelordiploma te behalen, moet hij nog enkele vakken doorlopen alsook zijn stage afwerken. Toch belet het hem niet om tegelijk reeds bedrijfsleider te zijn.

Een jaar geleden startte hij met ‘Are Agency’ dat diensten levert aan onder meer bedrijven bij het bouwen van hun website en het verzorgen van verkeer naar zowel die website als de sociale mediapagina’s ervan. “Steeds meer scholen bieden studenten een speciaal statuut aan die reeds hun droom willen waarmaken”, zegt Ruben. “Maar het is niet eenvoudig want er komt veel bij kijken. Tijdsmanagement wordt heel belangrijk als je iets wilt bereiken. Vooral als je de examenperiode combineert met je zaak.”

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio