Celebs

Zo verraste de hoogzwangere Amal een jarige George Clooney

Zo verraste de hoogzwangere Amal een jarige George Clooney

Foto: Isopix

Mensenrechtenadvocate Amal Clooney, momenteel hoogzwanger van een tweeling, heeft haar man George Clooney op zijn verjaardag verrast met een bijzondere taart. De acteur werd op 6 mei 56 jaar.

Amal Clooney, die volgens de internationale media in juni zal bevallen, heeft een taart laten maken om haar wereldberoemde man te verrassen. Hij kreeg een groot exemplaar met een foto van zichzelf erop. Ook een afbeelding van zijn goede vriend Rande Gerber, de man van topmodel Cindy Crawford met wie hij het tequillamerk Casamigos heeft opgericht, maakte deel uit van de decoratie. De reden? Hij vierde zijn verjaardag op 27 april.
 

 

Celebrating our Birthdays @casamigos style. Thanks for the cool cake Amal. #houseoffriends

Een bericht gedeeld door Rande Gerber (@randegerber) op


De twee heren poseerden trots met hun taart en Gerber deelde het kiekje maandag via zijn Instagrampagina. “Onze verjaardagen vieren in Casamigos-stijl. Bedankt voor de leuke taart Amal”, schreef hij erbij. Volgens de laatste geruchten vlogen Rande en Cindy begin deze maand naar Londen om George Clooney persoonlijk proficiat te wensen. Een kiekje waarop George Clooney de photobomber van dienst is, lijkt dat nieuws te bevestigen.
 

 

We can always count on him for the photobomb.

Een bericht gedeeld door Cindy Crawford (@cindycrawford) op

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees