Spreek zelf je gps-stem in via deze app (of laat je lief of kind dat doen)

Spreek zelf je gps-stem in via deze app (of laat je lief of kind dat doen)

Foto: rr

Het is al eventjes mogelijk om je de weg te laten wijzen door een celebrity of BV, maar nu kan je ook zelf je eigen gps-stem inspreken. En dit alles dankzij een nieuwe update van de navigatie-app Waze. Of je laat je lief of beste vriend die taak op zich nemen. Links afslaan of rechts omkeer maken zal nog nooit zo leuk geweest zijn.

Met de voice recorder van de app Waze kan je nu in quasi een handomdraai je eigen gps-stem inspreken. Voor je al op voorhand begint te zuchten bij het vooruitzicht om 24u aan een stuk instructies in te moeten spreken: je kan zelf selecteren wat je wel en niet inspreekt. Voor alle andere instructies wordt de standaardstem van Waze gebruikt.

Het idee om een hele autorit lang naar je eigen stem te moeten luisteren vindt niet iedereen ongetwijfeld even aanlokkelijk. Maar ook voor hen heeft de nieuwe app mogelijkheden: je kan namelijk perfect je lief, beste vriend of (mete)kind de gps-instructies laten inspreken. Opties genoeg om die saaie autoritten wat op te vrolijken!

Corrigeer

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees